Oldal kiválasztása

TENA LADY SLIM MINI PLUS

3 049 Ft

Leírás

A microPROTEX™ kompressziós technológiával kialakított Tena Lady Slim Mini Plus betét háromszoros védelmet kínál a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Méretre megegyezik egy kisebb egészségügyi betéttel, nedvszívó erejének köszönhetően azonban alkalmi vizeletvesztés esetén ajánljuk. A microPROTEX™ kompressziós technológiának köszönhetően a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosítja Önnek a kellő védelmet és diszkréciót.

Tena Lady gyógyászati segédeszközök, Tena Lady betétek inkontinencia betétek. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Élete során minden negyedik nő és minden nyolcadik férfi megtapasztalja az inkontinencia valamilyen formáját.
Az Essity elkötelezetten törekszik arra, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen ki, amelyek minimálisra csökkentik az inkontinencia mindennapi életre gyakorolt hatását.
A Tena Lady betétek egyedülálló védelmet kínálnak enyhe és középsúlyos vizelettartási problémák esetére. Kifejezetten alkalmi vizeletcsepegés esetére ajánlott betétek, melyek gyors nedvszívást és száraz érzést nyújtanak minden nap.

Speciális betét vizeletvesztésre. Egyedi Fresh Odour Control rendszerével hatékonyan semlegesíti az esetlegesen keletkező kellemetlen szagokat. A szárnyak megfelelő rögzítést biztosítanak, így a kiszivárgás szinte kizárt. Megújult szagmegkötő rendszerrel, gyors szárazságot biztosító mag. Selymes puhaság.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TENA LADY SLIM MINI PLUS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük