Oldal kiválasztása

Immunotrofina szirup 1x – 200ML

5 449 Ft

Leírás

Javallat: Az Immunotrofina szirup összetevőinek csökkent bevitele vagy megnövekedett igény esetén.

Az Immunotrofina szirupban található vitaminok és ásványi anyagok fiziológiás védőhatást fejtenek ki a szervezetre és az optimális felszívódás eléréséhez megfelelő mennyiségben kell bejuttatni őket. Ha ez nem így történik, például ha a tápanyag igény növekszik, ajánlott a bevitelt emelni a lenti táblázat szerint.

Összetétel: Tisztított víz, fruktóz, arginin, glukán, szója foszfolipidek, citromsav, vanília aroma, nátrium-benzoát, káliumszorbát,

xantán-gumi, B5-vitamin (kalcium-pantotenát), B6-vitamin, szacharózból készült természetes karamell, kálium-jodid, B12-vitamin.

Alkalmazás: Naponta egyszer üres gyomorra 5-10 ml, vagy az orvos utasításainak megfelelően.

Figyelmeztetések: Az IMMUNOTROFINA gyártására vonatkozó vállalati minőségi előírásoknak megfelelően, természetes eredetű anyagok használatát részesítjük előnyben, melyeknek különböző organoleptikus jellemzőik lehetnek. Így előfordulhat, hogy a termék nagyfokú változatosságot mutat a szín, illetve kisebb mértékű változatosságot az íz tekintetében; anélkül, hogy ez befolyással lenne a minőségére.

A terméket a dobozban tárolja, szorosan lezárva! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Három év alatti gyermekek elől elzárva tartandó!

CELogo jeles orvostechnikai eszköz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Immunotrofina szirup 1x – 200ML” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük