Oldal kiválasztása

hedrin-megelozo-spray-fejtetu-ellen

3 717 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 114410 Kategóriák: , ,

Leírás

HEDRIN MEGELŐZŐ FEJTETŰ ELLEN spray

Hedrin megelőző spray-vel most aktív védelemben részesítheti gyermekeit a fejtetűvel szemben – miközben a hajuk is egészséges marad. Ez a klinikailag igazolt hatású spray úgy hat, hogy a tetűt már a fertőzés kialakulása előtt elpusztítja.

Használja permetszerűen.

Használja a Hedrin megelőző készítményt rendszeresen, amikor a fejtetű megjelenik – különösen társas eseményeken, például zsúrokon, bulikon, pizsama partikon, továbbá amikor gyermeke újból iskolába kezd járni. A kifésülést könnyítő, gyengéd formula, amely védi és kondicionálja a hajat.

ALKALMAZÁS
A Hedrin megelőző készítményt rendszeresen alkalmazza minden hajmosás után (legalább hetente kétszer) a szokásos hajá- polás részeként.
Nedves hajon: törülközővel szárítsa meg, majd permetezze rá és fésülje át. Száraz hajon: Egyszerűen permetezze rá és fésülje át. Nem kell kiöblíteni, csak szárítsa meg vagy hagyja szabadon megszáradni. Vigyázzon, nehogy a permet a szembe kerüljön, és a permetet ne lélegezze be!

ÓVINTÉZKEDÉSEK
A Hedrin Protect & Go® megelőző spray nem illékony összetevőkből készült, de a szokásos biztonsági óvintézkedéseket be kell tartani; a hajat mindig tartsa távol nyílt lángtól.
Ne alkalmazza, ha az összetevők bármelyikére érzékeny. Ha bőrkiütés vagy az allergia bármely más jele kialakul, a továbbiakban ne alkalmazza a készítményt, és kérjen orvosi segítséget.
Ne alkalmazza sérült, berepedt bőrön! Ha véletlenül mégis a szemébe kerül, öblítse ki vízzel. Ha az irritáció nem múlik, kérjen orvosi segítséget.

6 hónaposnál idősebb gyermekeknél alkalmazható.

ÖSSZETEVŐK
Oktán 1, 2-diol 1% (Activdiol®), PEG-6 Kaprilik/kaprik gliceridek, PEG-12 dimetikon, karbomer, nátrium-hidroxid, illatanyag (limonént tartalmaz), víz. 25 °C alatt, az eredeti dobozában tárolandó.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„hedrin-megelozo-spray-fejtetu-ellen” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük