Oldal kiválasztása

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30

10 271 Ft

Cikkszám: 164634 Kategória:

Leírás

Pigmentcsökkentő nappali krém 30-as fényvédő faktorral

A melanin természetes pigment, mely bőrünk színét adja. A napfény, a hormonális hatások és az öregedés hatására a melanin termelése fokozódhat, és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció azt jelenti, hogy egyes bőrterületek sötétebbre színeződnek és májfoltok (más néven napfoltok) jelennek meg, melyektől a bőr egyenetlen tónusúnak látszik.

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyagot, thiamidolt tartalmaz, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított, hogy csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és rendszeres használat mellett a javulás folyamatos.

Az UVA- és UVB-szűrőket tartalmazó, 30-as fényvédő faktorú hidratáló nappali arckrém hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön. A bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 terméket kontrollált termékhasználati kutatás keretében vizsgáltuk, hiperpigmentált bőrű személyeken.

Főbb eredmények

A több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat egyike egy termékhasználati kutatás volt, melyet 120 – 25 és 55 év közötti – nő részvételével végeztek1.

Az alanyok az alábbi eredményekről számoltak be először két, majd négy heti rendszeres használat után:

2 hét után 4 hét után
A termék egyenletesebbé teszi bőröm tónusát 97% 97%
A termék ragyogóbbá teszi a bőröm 94% 97%
A termék hatékonyan halványítja a sötét foltokat 82% 98%
A termék megakadályozza a sötét foltok kialakulását 84% 97%

 

1 Beiersdorf AG, PiU, November 2017

TULAJDONSÁGOK

  • FF30
  • UVA-védelem
  • gyorsan beszívódik
  • enyhén illatos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.