Oldal kiválasztása

Cikatridina hüvelykúp – 10X

4 592 Ft

Leírás

Cikatridina hüvelykúp
(használati útmutató)
A Cikatridina® hüvelykúp egy hialuronsav alapú, helyi alkalmazásra szolgáló készítmény. A mukopoliszacharidok családjába tartozó hialuronsav a sejtek közötti szövet egyik alkotóeleme.
Különösen fontos szerepet játszik a szövetgyógyulásban mivel minden regenerációs folyamat kiindulópontját képezi. Számos klinikai tanulmány bizonyította, hogy a hialuronsav képes felgyorsítani és javítani a hámképződés folyamatát.
Összetétel: nátrium-hialuronát 5 mg, centella asiatica olajkivonat 60 mg, körömvirágolaj-kivonat 60 mg, aloe vera olajkivonat 60 mg, melaleuca illóolaj 2 mg, szemiszintetikus gliceridek, BHT, izopropil-paraben, izobutil-paraben, butil-paraben.
Javallat: A hüvelyhám sorvadása vagy szöveti károsodása esetén a helyreállító mechanizmusok elősegítésére. A készítmény serkenti a szövetgyógyulást szülés után, nőgyógyászati mutétet követően, kemo- vagy sugárterápia által okozott szövetkárosodás és az időskori ösztrogénhiány következtében kialakuló hüvelyszárazság esetén.
Ellenjavallatok: A készítmény egyes összetevőivel szembeni ismert túlérzékenység.
Használati utasítás: Ha az orvos másként nem rendeli, este 1 kúpot kell mélyen a hüvelybe felhelyezni. A kúp a fóliacsomagolásból – kézmosás után – a két bevágott szárny széthúzásával vehető ki.
Kölcsönhatások: csak akkor használja együtt más orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel, ha ezt előtte orvosával megbeszélte.
Óvintézkedések: Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Lenyelni nem szabad. Szembe jutása kerülendő.
Lejárati idő és tárolás: Ne használja a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, ill. ha a csomagolás nyitott, vagy sérült. A dobozt szorosan lezárva, fénytől és hőtől védve, lehetőleg 4 és 25 °C között kell tárolni.
A doboz tartalma: 10 db 2 g-os hüvelykúp
ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ
Gyártó:
FARMA-DERMA s.r.l.
Via dei Bersaglieri, 10 – 40010 Sala Bolognese (BO) OLASZORSZÁG (ITALY)
Forgalmazó:
Phytotec Hungária Bt.
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 61.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cikatridina hüvelykúp – 10X” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük