Oldal kiválasztása

Bonolact Pro+biotikum kapszula OGYI – 60X

5 362 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 67946 Kategóriák: , ,

Leírás

Pro+biotikum
(MTKI Kft.)

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását tudományos vizsgálatok eredményei és több éves felhasználási tapasztalat igazolja.

A készítmény “bélazonos” baktériumokat tartalmaz. Rendszeres fogyasztása kedvező hatással van az emésztőrendszerre és az immunrendszerre, ezáltal az egészségre. Hatékonysága függ az egész-ségi állapottól, kortól, szociális helyzettől, étkezési szokásoktól és az egyéni hozzáállástól. Bizonyított hatásaik a következők:
” jótékonyan befolyásolja a bélflóra és ezen keresztül az immunrendszer működését,
” megelőzi és/vagy enyhíti a hasmenést, székrekedést, a nemspecifikus gasztrointesztinális panaszokat, gyulladásos bélbetegségeket,
” gátolja a szervezet számára káros baktériumok és élesztők megtelepedését, elszaporodását a bélrendszerben,
” enyhíti a tejcukor-érzékenység tüneteit,
” vitamin termelésével hozzájárul a szervezet vitamin szükségletének fedezéséhez.

Mi a Pro+biotikum?
Az egészséges bél mikroflóra kialakítására és megőrzésére képes, speciális tulajdonságú, élő probiotikus baktériumokat – Lactobacillus acidophilus La-5®, Bifidobacterium BB-12® – tartalmazó probiotikum.

Mi a készítmény hatóanyaga?
10,80-26,50 mg élő probiotikus hatású baktériumok: min. 5 x 108 Lactobacillus acidophilus La-5® és min. 5 x 108 Bifidobacterium BB-12® /kapszula.

Mit tartalmaz még a kapszula?
Segédanyagai: vízmentes glükóz, burgonya keményítő, mikrokristályos cellulóz és magnézium sztearát. Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.

Milyen esetben ajánlott a Pro+biotikum szedése?
A készítmény alkalmazása elősegíti az egészséges bélflóra kialakítását és fenntartását, ezáltal hozzájárul a jó közérzet és egészség megőrzéséhez.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?
A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai (pl. HIV-fertőzés) esetén nem javasolt a fogyasztása.

Szedhetik-e a Pro+biotikum kapszulát gyerekek is?
A Pro+biotikum kapszula aktív és nem aktív alkotórésze biztonságos a gyerekek számára. Fogyasztását a vegyes étrendre történő átállást követően javasoljuk.

Várandós- és szoptatós anyák szedhetik-e a kapszulát?
Ezen élethelyzetekben a készítmény szedhető.

Szedhető-e a Pro+biotikum más gyógyszerek mellett?
A Pro+biotikum nem rendelkezik szisztémás hatással, ugyanakkor nem ismeretes, hogy más gyógy-szerek hatásosságát csökkentené. Azonban egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) gátolhatják ezen baktériumok növekedését, illetve elpusztíthatják azokat. Így a Pro+biotikum alkalmazása főleg anti-biotikum kúra alatt a gyógyszer bevétele után 3 órával ajánlott.

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?
A készítmény kis mennyiségű glükózt tartalmaz, ezért ritka, örökletes anyagcserezavarban – glükóz-galaktóz malabszorpcióban – szenvedő betegeknek nem ajánlott a szedése. Tejcukor érzékenyek fogyaszthatják. A tejfehérje allergiában szenvedők kérjék ki kezelő orvosuk véleményét.

Hogyan és mikor kell a Pro+biotikum kapszulát bevenni?
A Pro+biotikum bevétele étkezés közben vagy után javasolt. Bevétele folyadékkal lenyelve történ-jen.

Napi ajánlott adag?
Ajánlott adagolás legalább naponta 1-2 kapszula étkezés közben vagy után.

Előfordulhat-e mellékhatás a Pro+biotikum alkalmazása során?
A Pro+biotikum fogyasztás első napjaiban a készítményre érzékenyebb egyéneknél enyhe puffadás figyelhető meg. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa arról kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Mennyi ideig szedhető a Pro+biotikum kapszula?
A Pro+biotikum alkalmazása nem okoz függőséget, hosszantartó használata során mellékhatás meg-jelenése nem ismert. Így használatának nincs időbeni korlátja.

Miért fontos az egészséges bélflóra?
Bizonyított, hogy a rendkívül érzékeny “láthatatlan szervünk” a bélflóra összetétele és az emberi egészség között igen szoros a kapcsolat. Nem közömbös, hogy szervezetünk “konyhájában” a vastagbélben milyen természetű biokémiai folyamatok zajlanak. A káros anyagcsere termékeket termelő rothasztó mikrobák tartós túlsúlya kellemetlen tüneteket, rossz közérzetet, az immun-rendszer gyengülését, végső sorban, pedig egészségkárosodást okozhat.

Hogyan kell tárolni a terméket?
Legfeljebb 25 °C-on tárolandó, eredeti csomagolásban, jól lezárt kupakkal.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Nyilvántartási szám: OGYI-992/2006
Csomagolási egység: 30db/doboz, 60db/doboz

Gyártja és a forgalomba hozatali engedély jogosultja: MTKI Kft.
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

2007. 03.29.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bonolact Pro+biotikum kapszula OGYI – 60X” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük